Nyt år, ny udsigt

Det nye år er allerede godt i gang. Energien er god, og forventningerne til 2017 er høje. Lokalerne i Filmbyen og udsigten udover havnen er skiftet ud med et vue over Arne Jacobsens ikoniske Aarhus Rådhus og byens pulserende Park Allé.

Derfor vil vi gerne se dig til housewarming i de nye lokaler. Vi sørger for lidt godt til ganen og glæder os til at byde dig velkommen på Rådhuspladsen.

Hvornår: Torsdag den 9. februar kl. 15-18
Hvor: Rådhuspladsen 5, 1. 8000 Aarhus C

Ses vi?

 

img_3536-1
Selv på en grå og regnfuld januardag er det ikoniske Aarhus Rådhus en fryd for øjet.

Året der gik
2016 var på mange måder et begivenhedsrigt i U regi. Vores kampagne om sikkert arbejdsmiljø i Billund Lufthavn har vundet en pris for dens gode resultater, vi hjulpet vores kunder med at finde frem til deres ‘hvorfor’ og strategiske budskaber, vi har trænet en masse dygtige medarbejdere og ledere i alt fra, hvad det vil sige at være en god leder og en rollemodel til at stå foran et kamera, at levere strategiske budskaber, så de sidder lige i skabet og at lave en knivskarp præsentation. For bare at nævne et par eksempler.

2016 blev også året, hvor vi sagde tak for nu til et par kolleger, men heldigvis også velkommen til nye talenter. Og så blev det året, hvor vi for en kort bemærkning skiftede navn, men vendte stærkt tilbage igen som U og klar til at udfordre, facilitere og udvikle vores kunders forretning med rådgivning funderet i den enkelte virksomheds ’hvorfor’.

Vi glæder os til at arbejde videre med vores dygtige og loyale kunder og møde de spændende nye kunder, som bare venter på at høre fra os.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s