Hold styr på dine kommentarer

Et af de mest interessante elementer ved de mange sociale medier er naturligvis muligheden for at knytte kommentarer til blogs. Kommentarer, som giver dig mulighed for at deltage og komme i dialog med andre.

Men hvordan holder du styr på alle de kommentarer du skriver rundt om på nettet? Kan du for eksempel huske de sidste 10 steder du har skrevet en kommentar?

Og kunne det ikke være interessant at kunne søge i andre folks kommentarer? Eller hvad hvis du kunne lave lidt reputation management for din virksomhed og sikre dig et overblik over hvem der har nævnt din virksomhed eller dit eget navn i en kommentar eller andet sted?

Lyder det ikke interessant? Og hvis du smider en funktion, der giver dig mulighed for at abonnere på dine og andres kommentarer oveni – ville det så ikke være noget, du kunne finde interessant? Jo – det ville det. I hvert fald for sådan en som mig.

Og det kan du gøre nu. Løsningen hedder BackType. Og som så mange andre sociale medier, er det en gratis løsning.

BackType giver dig også mulighed for at kommentere på kommentarene i BackType’s eget univers. Man kan således næsten kalde BackType for en slags Twitter-lignende løsning for kommentarer. Du har lidt de samme muligheder hos FriendFeed, men BackType giver lige lidt ekstra.

backtype

Du kan se min BackType profil her. og du er naturligvis velkommen til at følge med i hvad jeg går og kommenterer på… 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s