Post Danmark vil i dialog

Så er en af store danske virksomheder begyndt at blogge. Det er Post Danmark som har valgt at lancere en blog, fordi de i følge Business.dk vil forsøge at komme i dialog med kunderne og dermed forbedre deres image, som jo bekendt ikke altid befinder sig i top. Bloggen der har fået navnet “Post til alle blog” kan følges her.

I sig selv er det jo altid en rigtig god ide for en virksomhed at være i dialog med kunderne. Og ikke mindst hvis man lider af et lidt dårligt omdømme som en virksomhed, der er lidt lukket. Arla led af samme problemer og man må sige at de med deres blogs har sat gang i en proces hvor der bliver åbnet for dørene.

Så lad mig da være den første til at sige tillykke. Når det er sagt så er det jo klart at man ikke uden videre kan ændre sit image bare fordi man laver en blog.

Hvis bloggen ikke er personlig, hvis man ikke opdatere den eller ikke svare på kommentarene så er man lige vidt.

Men som udgangspunkt så er jeg glad for at Post Danmark er i gang. Dog er der vist lidt startproblemer.Allerede her på første-dagen var bloggen nede en gang i mellem. Forhåbentligt er det bare et scaling-problem fordi der er mange der lige skal tjekke bloggen ud.

I skrivende stund er der kommet syv kommentarer (heraf en fra undertegnede), og der er allerede kommet et par klager frem i lyset.

Desværre lader det til at den blogansvarlige og kommunikationschef i Post Danmark Lars Kaspersen har lidt for travlt til at svare dem. Men måske han bare venter til i morgen??!!

UPDATE: For flere eksterne input om Post Danmarks forsøg med de sociale medier – se dSeneste’s indlæg her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s