Skal vi blogge på engelsk?

Jeg er blevet (ret ofte i den seneste tid) spurgt om hvorfor vi ikke blogger på engelsk. Og nu vil jeg da lige prøve at høre læserne ad her. Jeg er nemlig meget fristet til at gøre dette – ikke mindst fordi det kan være med til at øge vores netværk ud over grænserne.

Men hvad siger i?

Skal vi blogge på engelsk?
1) Ja
2) Nej

———————————————————————————————–
Should we blog in English? That’s a question I hear a lot. What do you think.

Should we blog in English?
1) Yes
2) No

5 thoughts on “Skal vi blogge på engelsk?

 1. Hi Tia

  Let’s see the result first – but I’m tempted to do so… – everything will be easier – e.g. referring to blog posts when reading blogs in English, at Twitter etc.

  Best,
  Christian

 2. @Tina

  Det har du selvfølgelig ret i.

  Da BloggingPR startede for snart et par år siden var tanken at kommunikere med ligesindede i Danmark, men i den senere tid er feltet vokset. Primært fordi vi også kommunikere via andre sociale medier som Twitter, Jaiku, The-Hustle, Qik, Seesmic osv osv.

  Alle medier hvor sproget er på engelsk. Og dette netværk er meget værdiskabende både fagligt og personligt. Men da de ikke kan læse bloggen her er jeg nødt til at lave dobbeltarbejde – altså i princippet oversætte mine tanker herfra således de kan følge med. Og når jeg twitter så er det lidt irriterende ikke at kunne linke folk herover til en uddybning af min tanker.

  Alternativet er selvfølge at lave en udelukkende engelsksproget blog – og det har jeg da også tænkt over… men nu lader jeg lige afstemningen kører lidt endnu. Så vil jeg sammenfatte resultatet med de holdninger jeg modtager andre steder fra.

  Indtil videre er afstemningen her på bloggen nok ikke så overraskende. De engelsksprogede vil alle have den på engelsk – de dansksprogede vil primært beholde den på dansk. Forholdet er ca. 1:3.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s