Journalister efterspørger svar om IBM nedbruddet

Det er ikke kun her på vores blog at vi efterspørger svar på hvad der egentlig er sket i forbindelse med IBM’s største nedbrud i Nordeuropa. Flere af medierne er begyndt at efterspøge svar fra andre end IBM’s officielle kilder idet medier ikke kan opdrive noget svar fra dem.

Hvad ved du?
Var det en Cisco-switch, der sendte den samme datastrøm ud i nettet, der til sidst skabte så meget overbelastning, at det ene it-system efter det andet gik i sort? Har du kendskab til situationer omkring switches, der har haft samme uheldige forløb, som IBM oplevede den 9. april. Deltag i debatten neden for eller send en mail til redaktion@version2.dk.

Citat fra Version2

IBM ønsker fortsat ikke at svare på spørgsmål om nedbruddets omfang. Computerworld vil gerne kortlægge omfanget, så hvis du kender til flere virksomheder og systemer, som blev ramt, må du meget gerne skrive til os på redaktionen@cw.dk

Citat fra Computerworld

Men som om dette ikke er nok så er flere og flere kunder begyndt at forlade skuden efter utilfredshed med IBM. Om dette kan linkes direkte tilbage til den manglende kommunikation er nok tvivlsomt, men det har i hvert fald ikke hjulpet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s