Sperling om prinsens højre hånd

Vi har jo tidligere her på Rescu agiteret for, at Kronprins Frederik trænger til medietræning. I al kærlighed og respekt mente – og mener vi – at den sympatiske prins ville stå bedre i kampen om en plads i IOC, hvis hans retoriske evner blev – skal vi sige… – skarpere. Det har hoffet nu også fundet ud af, og afslørede derfor for nylig, at de overvejede at tilknytte en medierådgiver til Kronprinsen.

Vi er her på Rescu endnu ikke blevet bedt om et møde og spørger man Joachim Sperling, så bliver vi det heller ikke. Den gode Sperling har på sin blog listet en række kandidater, der efter hans mening, mere eller mindre, kunne være en god kandidat til jobbet i Fredensborg.

Vi er (næsten) enig i bruttotruppen og tøver ikke med at udpege vores favoritter blandt dem, nemlig Ulla Terkelsen og Niels Jørgen Langkilde.

Og lad os for egen regning, da bare nævne Reimer Bo (Selv om han forlod Kronprinsen i kulden i Grønland) Nicolaj Andersen (Han har allerede været i de adelige kredse) eller Mette Fugl (Der vel snart trænger til at komme hjem) Men lad os nu se, prinsen kan jo stadig nå at ringe til Århus – vi er på De Gule Sider.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s