Vi mangler en journalist

Efter at have harceleret over mediernes overfladiskhed og journalisters uduelighed i diverse blogindlæg, debatter og kommentarer både her på bloggen og andre steder, må vi nu se i øjnene, at vi står og mangler netop en journalist.

For uanset hvor meget vi brokker os, så må vi konstatere, at journalister nu engang er dem, der bedst mestrer at ideudvikle, vinkle, fortælle og skære ind til benet på én gang.

Derfor søger vi nu en ny medarbejder til kontoret i Filmbyen. Vel at mærke en, der med lige stor entusiasme kan skrive om klimadebatten, emhætter, it-rådgivning og uddannelsespolitik…

STILLINGSOPSLAG
Progressivt kommunikationsbureau i Århus søger en skarp og kreativ pennefører.

Rescu Kommunikation består lige nu af: to journalister, to cand.mag.’er og en enkelt økonom, men de har heldigvis travlt, så vi mangler endnu en journalist til at hjælpe os. Vi rådgiver og hjælper virksomheder og organisationer med strategisk kommunikation, public relations, markedsføring, journalistiske produktioner og pressehåndtering.

Rådgivning tager meget af vores tid, og derfor har vi brug for en ledig hjerne, der med lige dele autoritet, humor og skrivetalent kan hjælpe os med at få produceret en række af de projekter, vi sætter i søen sammen med vores kunder Det kan for eksempel være presse- og pr-kampagner, artikler til magasiner, nyheder og nyhedsbreve og meget mere. Vi arbejder for en bred og spændende vifte af kunder – både private virksomheder og offentlige organisationer.

Du er:

• En tekst-jonglør, der skriver korrekt og kreativt om alle tænkelige og utænkelige emner
• En ukuelig optimist
• Et menneske med stor selvtillid, som har en mening og tør skilte med den
• En visionær og idérig håndværker
• Uddannet (gerne nyuddannet) journalist, cand. comm., eller lign.
• Interesseret i medier, netværk og nye relationer
• Arbejder selvstændigt, men kan også begejstres over det tætte samarbejde

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder i et professionelt, men også meget uformelt miljø med en flad struktur og korte beslutningsgange. Vi arbejder tæt sammen og lægger stor vægt på at have det sjovt med hinanden – især når der er travlt. Samtidig er vi en meget fleksibel arbejdsplads, hvor de fleste af os har børn. Det betyder, at vi ikke ser på, hvornår du tjekker ind og ud af kontoret. Hos Rescu er det resultatet, og hvordan vi kommer derhen, der tæller.

Kort sagt er vi en rigtig god arbejdsplads med havudsigt, højt til loftet og mange spændende opgaver, vi mangler bare lige dig.

For flere oplysninger se vores hjemmeside eller kontakt Rikke Halberg på tlf. 30 22 10 78.

Ansøgning + CV og referencer sendes til rescu@rescu.dk – mrk. ”Ansøgning”.
Ansøgningen skal være os i hænde onsdag den 5. december kl. 12.00.

Vi glæder os til at høre fra dig.

6 thoughts on “Vi mangler en journalist

 1. Hej Rescu!
  Kiggede lige ind på jeres blog for at få et indtryk af virksomheden. Jeg synes det virker som om i har en interessant virksomhed med en dejlig uformel omgangstone. Selvom jeg ikke er Cand. comm eller journalistuddannet vil jeg søge jobbet. Jeg sender en ansøgning idag.
  mvh.
  Allan Davies Madsen
  Cand. Mag.

 2. Thanks on your marvelous posting! I truly enjoyed reading it,
  you can be a great author.I will be sure to bookmark your
  blog and will come back someday. I want to encourage you to definitely continue your great writing, have a nice holiday weekend!

 3. Stellar stuff, genuinely helpful and reliable info.
  Quick question; how do you profit from this website? I take advantage of google adsense, yet
  I’m truly sick and tired of them and their nickel and diming. It is killing me. Any info you might throw my way would be excellent.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s