Vilde ting i Århus på lørdag

Rescu er co-sponsorer på Århus CoastZone Challenge, der er et såkaldt Adventurerace, der løber af stablen nu på lørdag i Århus. Og det ser ud til at blive rigtig vildt. Eiteløberne skal blandt andet rappelle ned af Rådhustårnet og en bro, de skal svømme under en firesporet-vej og ellers køre, løbe og sejle landsdelen tynd. Men derudover byder byens centrum på et løb, hvor alle kan være med i discipliner, som for eksempel cykling, speedbåd, svømning, klatring, madkunst og meget mere. Man se meget mere her.

Adventurerace er som navnet antyder et eventyr. For de mest hårdføre eliteløber er det et ekstremt udholdenhedsløb på tid, der langt overgår triatlon og maratonløb i hårdhed og pres. Løbene kan variere i længde fra nogle få intense timer til flere døgn, hvor hold på tre-fire personer skal transportere sig fra punkt A til B og undervejs overvinde en række ukendte udfordringer.

Publikum er mere end velkomne til at møde op og opleve stemningen, hvor man med garanti kan få nogle sjove og inspirerende oplevelser. Det hele foregår med udgangspunkt i Rådhuspladsen i Århus og det meste begynder kl. 12.00 på lørdag den 20. oktober.

adventurerace-genre.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s