B.T.’s nye website er håbløst bagud på point

Så har både B.T. og EkstraBladet opdateret deres hjemmeside design.

Og vinderen er nem at finde – det er uden tvivl EkstraBladet. Ikke bare fordi den er mere overskuelig og mindre farveladeagtig end B.T.’s – men primært fordi at B.T. stadig ikke har fundet ud af, at Internet Explorer ikke er den eneste browser på markedet.

Der findes faktisk en browser der hedder Firefox. En browser som flere og flere benytter fordi den angiveligt er mere sikker end Microsofts Explorer – i dag benytter mere end 15 % af alle internetbrugere Firefox – et tal der stiger for hver dag der går.

Men det faktum har B.T. valgt at se helt bort fra hvilket resulterer i dette syn…(klik på billedet for at se det i stor størrelse)

bt.jpg

Det er simpelthen ikke godt nok i august 2007.

Måske kommer B.T. til fornuft senere og får lavet sitet optimeret til Firefox også. Men det burde det altså have været fra starten.

UPDATE:

Det er nærmest som B.T. har læst vores blog – her kun 10 minutter efter jeg har lavet dette indlæg så er B.T.’s hjemmeside blevet optimeret til Firefox… – men det ændre dog ikke ved det faktum, at det burde den have været før de lancerede det nye design….

(Klik på billedet for at se det i stor størrelse)
bt-ny.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s