Røre i andedammen…!

Til mine kollegers slet skjulte undren har jeg de seneste dage med interesse fulgt livet i det ca. 40 kvm store bassin, der ligger lige uden for kontorets vinduer. Her flyder et ande-par lykkeligt rundt. Han er en helt almindelig gråand, hun ser mere sjælden ud -sort med hvidt bryst.

Det er endnu lykkedes mig at begrænse fodringen til en halv gulerodsbolle (succes) og smulder fra en pose italienske kiks (mindre succes).

Nå. Men Ænder er jo monogame, så det overraskede mig at opdage, at der i dag havde sneget sig en ny and ind i den lille familie. Og denne nye and var ikke en lille ælling, hvilket ville have været naturligt, men til gengæld et kæmpemæssigt hvidt monstrum(nærmest en mini-svane!). Og han plaskede fornøjet rundt i hælene på fru And, vel at mærke i stedet for den hidtidige hr. And.

Sådan gik et par timer, og fru And så ikke ud som om hun var specielt utilfreds med byttet.

Men pludselig, sidst på eftermiddagen, da jeg igen tog et kig ud af vinduet, så var den gamle hr. And tilbage, og rivalen var forsvundet som dug for solen. Og fru And svømmede rundt, som om intet var hændt.

Delkonklusion: For barnlige sjæle som mig er det et scoop at have skiftet forstadskontoret med de konstant nedrullede automatiske persienner ud med et kontor med panoramavinduer på havnefronten.

Og fra delkonklusionen til konklusionen: Hvorfor er det altid de såkaldt “innovative” virksomheder, der har panoramavinduer og havudsigt? Fordi de har en masse fjollede medarbejdere, der har brug for et par ænder for at holde gejsten oppe på 120 🙂

Glædelig mandag!

Tilføjelse

Lige et lille mobilbillede af de omtalte…
image_033.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s