Ny blog om innovation

En ny ambitiøs blog har set dagens lys. På innovationsbloggen.dk står IBM og Mandag Morgen bag en blog, der vil stille skarpt på danske virksomheders konkurrenceevne.
“Innovation er et lidt slidt begreb. Vi vil ikke stille os op i køen med de andre og råbe innovation. Vi vil skabe en dialog om, hvad vi så gør ved det,” siger Claus Lønborg, marketingchef for IBM Danmark til business.dk, som fortæller om den nye blog.

På bloggen vil blandt andre Lars Kolind, Mikael Lindholm (chefredaktøren på Computerworld) og Søren B. Henriksen (adm. direktør i Dansk Handel & Service) samt en række andre professionelle fra det private og offentlige blogge om innovation og udvikling. IBM stiller egne eksperter til rådighed, og Mandag Morgen bidrager med et team af analytikere og journalister, der arbejder med innovation til daglig.

Bloggen er startet og tegner umiddelbart lovende, men som altid med sådan noget, så beror den fremtidige kvalitet af den dialog, som bloggen kan skabe med sine brugere. Følg selv med om det lykkes her: www.innovationsbloggen.dk

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s