Nice move – nice device

Selv om det jo nok vil lokke dig væk fra denne blog, så modtag nu alligevel her dagens anbefaling af en anden blog – i hvert fald, hvis du er til markedføring og nye ideer om samme. Det drejer sig om Carsten Risgaards blog på Berlingske.dk.

Her blogger den kreative direktør fra Mccann fra San Francisco, hvor han er til den amerikanske Direct Marketing Associations årlige konference, der er verdens største messe og konference om direkte markedføring. Og når man ikke selv kan være til stede, er en dansk blog faktisk en meget god erstatning. Især når Carsten Risgaard blogger ofte og ikke mindst engageret og finurligt.

I et af sine indlæg fortæller den udsendte blogger om en ganske fremragende ide fra Post Danmark om Participation Marketing. Det et begreb i det voksende marketingsordforråd, der handler om involvere målgruppen aktivt i sin markedsføring – på den måde skaber man en stærkere relation til kunden

Det fik Carsten Risgaard og hans rejsefæller et fint eksempel på, da de ankom til deres hotel. “På hotelværelset stod en fin, lille pakke fra Post Danmark med et brev (naturligvis!) og en gave. Gaven var en mobiltelefon med 130 minutters taletid og samtlige deltageres navne og amerikanske mobilnummer indkodet. Se, det var rigtig godt tænkt! Når man er op imod 80 deltagere, der på den ene side løber hver sin retning for at se indlæg, og på den anden side gerne vil samles gruppevis til frokost og middagsaftaler, er det nærmest uundværligt”, skriver Carsten Risgaard i sin blog fra San Francisco.

Ja, det var sådan en ide, som man noterer ned man skal huske, hvis man selv skal stå for noget lignende på et tidspunkt. For om Carsten Risgaard så rigtigt skriver om ideen med mobiltelefonen: “Logistik, relationsopbygning, involvering og branding i ét hug – Nice move – nice device…”

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s