New Media Days – den mobile verden kommer efter os

Så kom det mest nyskabende indlæg på New Media Days 06.

Pitching af de tre upcoming new media virksomheder Imity , Play Network og Art of Crime over for dem, der sidder på gysserne: Henrik Albertsen, adm. direktør i NordicVenturePartners, Søren Hougaard, professor i innovation på CBS og Peter Aalbæk Jensen, direktør for Zentropa.

Det bedste koncept er efter min mening Imity’s – og det var publikum (der SMS’ede på vinderen) enige i. Imity laver mobilindhold i form af software, der trækker folk, tings og steders digitale identitet ned på mobilen og via Bluetooth videresender identiteten til andre bluetooth telefoner i nærheden.

Dvs. render man rundt med en bluetooth bevæbnet mobiltelefon (og har Imity’s software installeret) og kommer forbi til formålet opstillede bluetooth consoller eller andre bluetooth telefoner kan man på mobilen tjekke ud, hvor man befinder sig, hvem der ellers er der, hvad de arbejder med og interesserer sig for, hvornår man sidst har mødt dem, hvilke spændende ting, der ellers foregår på det sted og så videre.

Pengemændene var enige med publikum om, at Imity havde et interessant koncept, der dog skal videreudvikles. Og Imity vandt derfor 10 konsulenttimer med selvsamme pengemænd.

Jeg synes, det er hot – men mener ikke, det skal køre via Bluetooth. Lad os få ideen op på 3G nettet- og lad os se, om det ikke snart bliver sådan, at når man bevæger sig rundt i verden med sin mobiltelefon, har man mulighed for konstant at holde sig opdateret om, hvad der foregår rundt omkring én og hvem der befinder sig inden for en kilometers rækkevidde.

Men kan man bruge det til noget??????

Det kan man da. Forestil dig som butik at kunne sende tilbud direkte ud på mobilen til dem, der går forbi. Eller som turistforening at kunne guide folk rundt i byen via mobiltelefonen (det eksisterer i øvrigt allerede).

Jeg ser uanede muligheder… lad os se at komme i gang – hvem vil være med?

Tags Technorati: ,

Reklamer

One thought on “New Media Days – den mobile verden kommer efter os

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s