Fantasifuld reklame

Alle leder vi dagligt efter den gode ide, der kan gøre en forskel, når det kommer til at få budskabet ud. I Amerika – hvor ellers – har 7-Eleven fundet nye veje til at brande kioskkædens navn. 7-Eleven har indgået en noget usædvanlig sponsoraftale med baseballholdet White Sox, der går ud på, at i de næste tre sæsoner starter alle White Sox’s hjemmekampe klokken elleve minutter over syv. Det skriver berlingske.dk med New York Times som kilde.

“Det er en morsom måde at placere vores mærkevare i bevidstheden på baseballfansene,” siger Margaret Chabris, der talskvinde for 7-Eleven. Hun mener desuden, at aftalen er mange penge værd for kioskkæden og det har hun nok ret i. 7-Eleven betaler “kun” en halv mio. dollar om året for det nye starttidspunkt og det synes umiddelbart billigt for en aftale, der bare på grund af det nyskabende, allerede nu har kastet omtale af sig.

Gad vide om det kan inspirere sponsortrængende klubber eller kulturinstitutioner herhjemme. Man kan næsten se det for sig: Arken, vi har åbent fra 7 til 11, måske en fodboldklub kunne fremhæve rygnummer 7 og 11 eller hvad mon Roskilde Festival ville sige til at finde sted til den 7. til 11. juli…

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s