Avisen.dk med startproblemer

Så kom Avisen.dk endelig i luften – i de døende sekunder af den STORE DAG. Men måske folkene bag skulle have ventet lidt endnu. For siden er behæftet med en række fejl. Ikke mindst på de steder hvor siden er interaktiv – her tænker jeg på kommentarfeltet.

avisen-problemer1.jpg
Ovenstående er et lille udsnit af hvordan det ser ud når man forsøger at skrive en kommentar – og det er da ikke så brugervenligt. Det er således ikke muligt at bruge de danske bogstaver æ,ø og å og det ser ud til at der er en række flere småproblemer. men det er jo af teknisk art, så det bliver vel rettet hen ad vejen.

Mere overrasket er jeg over at de mange nyansatte journalister og herunder chefredaktør David Trads endnu ikke er begyndt at svare på de mange kommentarer. Det er jo ellers det som blandt andet skulle være med at gøre Avisen.dk til et nyskabende element på nettet.

Men også det må vi vente på. Men hvis de ikke har tid og overskud til det meget vigtige stykke arbejde nu hvor Avisen.dk jo netop skal være i topform for at fange og besnære sine nye læsere og overbevise dem om, at de skal komme tilbage – hvornår har de så?

Ikke engang på David Trads egen blog (som nu er blevet endog meget vanskelig at finde på siden) er der kommet svar på de mange henvendelser og kommentarer i de sidste dage. Men mon ikke David Trads har nok at se til. Vi håber ihvertfald på, at han vender stærkt tilbage. Vi savner allerede hans ikke-Jantelovs agtige udmeldinger.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s