Avisen.dk i luften?

Så oprandt den store dag hvor Nyhedsavisen gik i luften sammen med deres to andre store satsninger: En selvstændig online udgave ved navn Avisen.dk og et nyhedsbureau (DNY) der skal konkurrere med Ritzau.

Dette indlæg skal kun omhandle Avisen.dk – de andre to skal der nok komme en vurdering af senere.

Der skal ikke herske tvivl om at vi har set frem til at følge Avisen.dk og derved få indsigt i hvordan fremtidens avis på nettet bør se ud – men vi må åbenbart vente lidt…
avisen.jpg Billedet her ved siden af er nemlig stort set det eneste man får ud af siden – ud over at man kan se den fysiske avis i en elektronisk udgave.

Det virker ikke helt i stil med David Trads mange flotte ord om denne helt unkke satsning.

Jo bevars – der er en hel masse flotte billeder af de ansatte journalister samt links til deres blogs, men da de fleste af dem ikke er opdateret i dag – på DEN STORE DAG – så er de ikke med i denne korte anmeldelse.

Jeg ved ikke om dette var den kritik David Trads havde i tankerne, da han den 1. oktober meldte ud med en række forslag til den forventede kritik af deres åbning. Men vi venter altså stadig spændt på Avisen.dk

At deres fysiske avis Nyhedsavisen ikke kan følge målsætningen om ikke at være en trafikavis – og derfor må opgive kun at blive uddelt gennem folks brevsprækker – er en ting – men at deres online udgave ikke er på banen burde vel være en ting de selv kan styre – eller hvad?

Om igen David Trads – lad mine ord blive til skamme – helst lidt hurtigt…

TILFØJELSE

Så fik de en ny melding på forsiden af Avisen.dk – åbningsdatoen er stadig ukendt…
avisen3.jpg

ENDNU EN TILFØJELSE

Så kom Avisen.dk i luften – angiveligt lige inden midnat i følge nedenstående kommentar – så de skulle have nået det… med nød og næppe – vi vender tilbage med en anmeldelse af Avisen.dk når vi har haft lidt mere tid til at kigge på den

kommentar.jpg

Reklamer

6 thoughts on “Avisen.dk i luften?

 1. “Vi kommer på, når vi er klar, og det er vi i løbet af dagen. Når vi har sagt, at vi går i luften fredag. d. 6. oktober, så bliver det også sådan,” siger David Trads til Børsens Nyhedstjeneste (BNT).
  http://borsen.dk/1681.96334

  Der er ca. 1,5 time tilbage. Vi venter i spænding (eller gør vi?)

 2. Hej. Vi er oppe om mindre end 1 time. Det hele spiller. Vi har haft teknik problemer med import af artiklerne fra Saxo tech nyhedssystemet som de bruger på redaktionen ind i web-modulet men det er løst nu. Vi sidder lige og kigger det hele igennem en sidste gang og så op på serveren med det inden kl. midnat, så det stadig er den 6 oktober når vi udkommer. I løbet af det næste stykke tid vil der komme mere og mere funktionalitet til … jeg glæder mig meget til at høre alles kommentarer.

 3. Så fik jeg også set Avisen.dk i levende live – desværre nåede jeg det ikke inden kl. 12 🙂

  Jeg vil bruge lidt tid til at kigge på siden – den ser spændende ud – men jeg har endnu ikke set noget revolutionerende (det kan jo komme snere det her er jo bare en Beta version) – og da jeg er en af de mange der ikke får Nyhedsavisen ind af brevsprækken – har jeg pt. svært ved at se hvor stor forskel der er på de to formater mht. indhold, som der er blevet stillet i udsigt.

  Jeg ved godt at man kan se avisen elektronisk – men helt ærligt er den form Nyhedsavisen har valgt til at vise den på elektronisk lidt langsom… så jeg venter til jeg får avisen i hånden med at lave en sammenligning her på bloggen. Hvornår mon det sker??? Jeg bor i Århus… men jeg kan jo smutte ind forbi banegården – der skulle den vist ligge (også selv om det ikke er tænkt som en trafikavis :))

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s