En mand der får travlt

Danmarks Radio præsenterer om kort tid en ny kommunikationschef. Det skriver Børsen med Berlingske Tidende som kilde. Siden sommeren har DRs generaldirektør Kennth Plummer angiveligt ledt efter en ny kommunikationsdirektør, der skal afløse den nuværende, som ventes at fortsætte i et job under den nye direktør. Og i de seneste uger er jagten så blevet intensiveret med samtaler med en stribe kandidater.

Den nye kommunikationschef får nok at se til efter Kenneth Plummer tur i mediestormen på grund af budgetoverskridelsen ved byggeriet af den nye DR-by og efterfølgende en økonomidirektørs afgang – en storm, der nok ikke er overstået. Samtidig kan DR se frem til et 2007 med et øget pres fra TV2 og en skærpet konkurrence. TV2 opruster på alle fronter og indtil nu har DR ikke løftet sløret for, hvordan de vil imødekomme konkurrencen. Og når så Plummer ham selv går og hygger sig med at skide i nælderne ved siden af. Ja, så bliver der nok at se til for den nye kommunikationschef i statsradiofonien.
Så udover de obligatoriske test og samtaler skal ansættelselsudvalget i DR nok lige bede kandidaterne om at åbne skjorten, så de kan se, hvor meget hår(d) på brystet kandidaten har. For det bliver en post, der kommer til at kræve sin mand (M/K)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s