Blog samler privat viden om kræft

cancer.jpg

Blogs er en fantastisk ting. Ikke kun kan det give folk mulighed for at lave sin egen blog og derved komme ud med sine holdninger og ideer om alt muligt. Blogs kan også bruges til at samle viden og give viden og støtte videre.

Det har den amerikanske blog “My Cancer Place” gjort. Her kan kræftramte, pårørende, venner og så videre dele ud af deres viden om kræft .

For alle disse sidder jo inde med en enorm mængde af informationer og viden de har opsamlet gennem samtaler med læger, bøger, research på nettet og så videre. På “My Cancer Place” får denne viden mulighed for at blive delt med andre i samme situation.

Bloggen blev startet i juni og har allerede 150 medlemmer, som alle har en relation til kræft – enten er de selv ramt af kræft eller er pårørende til en kræftramt eller så sidder de bare inde med en viden om kræft de gerne vil dele med andre.

Bloggen er åben for alle – og indtil videre er der primært indlæg fra folk fra USA, men der er også folk fra Israel, Canada, Thailand, England, Syd Afria, Togo, Italien, Indien, Cuba, Australien og ikke mindst Sverige. Ingen fra Danmark endnu – men mon ikke det kommer.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s