Det afhænger af øjnene der ser…


I forlængelse af finalen ved VM i fodbold er medierne i de sidste par dage været fyldt med billeder og historier om franskmanden Zinadine Zidane’s overgreb på den italienske Marco Materazzi.

Og som et friskt pust florerer der nu en viral mail med et indblik i hvordan Zidane’s skalle bliver opfattet rundt om i verden.

Det afhænger jo som bekendt af øjnene der ser. En franskmand opfatter nok situationen lidt anderledes end en italianer. Men vælg selv med hvilke øjene du vil se – her.

Og så er der selvfølge også blevet lavet et lille spil, man selv kan tildele Marco Materazzi alle de skaller man har lyst til – det kan spilles her.

Dette er et klassisk eksempel på hvor hurtigt det går, når man bruges det virale netværk til at få en nyhed ud. Masser af medier slugte spilhistorien – i DK var det både EkstraBladet, BT og så videre.

Dette er dog ikke-kommercielt, men princippet er det samme. Man kunne jo hurtigt tænke sig at en producent af hovedpinepiller, fik lagt et spil ud som det ovenstående med en afsluttende eller indledende bemærkning om at huske på deres produkt, hvis man er italiener eller lignende.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s