Niels Boserup 2 – pinlighederne fortsætter


Med den højst mærkværdige og meget pinlige indsats i fredags af administrerende direktør i Københavns Lufthavn, Niels Boserup, (som beskrevet nedenfor) var der ellers lagt i kakkelovnen til den helt store mediehetz mod manden – troede man…

Ingen reaktioner i den skrevne presse (jeg er i hvert fald ikke stødt på dem) – underligt i en tid hvor journalisterne er ved at falde over hinandens ben for at dække potentielle skandaler (måske er de på ferie?). Naturligvis har aviserne skrevet om den dårlige service i lufthavnen og de mange andre problemer, men selve interviewet hvor Niels Boserup på det nærmeste angriber journalisten på baggrund af et meget uskyldigt spørgsmål er stadig uberørt.

Selv en avis som EkstraBladet kører ikke videre på den historie (selvom de berører problematikken omkring det famøse brev til rejsebureauerne i en artikel fra den 8. juli) – som jeg mener – mindst- burde føre til en alvorlig næse til den administrerede direktør. Det er i sig selv en pinlighed – denne gang bare af medierne.

Lige meget hvad man mener og tænker om journalisternes måde at arbejde på – så er det IKKE acceptabelt at skulle stå model til den form for barnligheder, som Niels Boserup udviste i fredagens interview i TV Avisen. Og det bør få konsekvenser – om ikke andet så send Boserup på et medietræningskursus eller få en anden til at håndtere medierne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s