Niels Boserup – DET ER PINLIGT!!

En af de personer, der her i den klassiske agurke-sommer-tid gør Star Tours Stig Elling rangen stridig som mediernes favorit-agurketids-kilde, er administrerende direktør i Københavns Lufthavn, Niels Boserup.

I går aftes og igen her til aften kunne seerne af TV-avisen kl. 21 lægge øjne til en tragikomedie med Niels Boserup som hovedrolleindehaver.

TV-avisen var som bekendt kommet i besiddelse af et brev til en række luftfartselskaber – underskrevet Boserup – som bad om forståelse for, at lufthavnens securitypersonale var segnefærdige af stress. En udmelding som Boserup tilsyneladende ikke ønsker offentliggjort.

Forholdt dette brev, forsøgte Boserup i TV-avisen at smutte udenom ved
1) at benægte at han nogensinde har skrevet det
2) at hævde at blive lagt ord i munden
3) at nægte at kommentere
4) at slå ud efter mikrofonen
5) at udvandre fra interviewet

“Find 5 fejl”…. !??!

Jeg håber, der sidder en målløs kommunikationschef et eller andet sted i Kastrup, som forgæves kæmper med at få sine krummede tæer rettet ud.

Niels Boserup – det er mere end pinligt. Det er intet mindre end en skændsel at opføre sig sådan på tv. Det er skadeligt for dit eget og din virksomheds renommé – og det fremmer naturligvis på ingen måde din sag.

Se indslaget hos DR i indslaget “Personalebehov i lufthavnen” (07.07.06 – kl 21)

Reklamer

3 thoughts on “Niels Boserup – DET ER PINLIGT!!

  1. Kæmpe skandale – det er utroligt at en mand i hans stilling ikke er mere erfaren. Men det er helt sikkert et klip der vil finde vej til adskillige medietræningskurser, som et eksempel på hvordan man IKKE skal opføre sig i en interviewsituation eller noget andet tidspunkt for den sags skyld…

  2. Man blev jo helt rystet, man tror simpelthen ikke, at folk i Boserups position kan være så dårlige til kommunikation i 2006?

    Hvem mon rådgiver ham og gad vide om det overhovedet er muligt at rådgive sådan en mand – der ikke ser ud til at besidde nogen form for ydmyghed overfor opgaven?

    Tænk også på, hvad det gør for rekrutteringen – hvem vil dog arbejde under sådan en leder?

  3. Jaja, man kan sige meget, men en det ville sikkert være en vældigt “interessant” udfordring at være rådgiver for Boserup 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s