Hvem får ikke sommerferie

Der er ikke længere bilkø på vej på arbejde, man kan sidde ned i bussen og ingen kaffekø i 7-eleven. Hep!, industriferien er startet og sommeren er over Danmark. Således også i medierne, som nu må indstille sig på arguketiden. Men det er nok alligevel ikke alle, der kan holde helt fri. Bloggen giver her sit helt eget uforpligtende og uhøjtidelige bud på, hvem i medie og kommunikationsland, der nok må indstille sig på, at en del af ferien kommer til at foregå foran den bærbare med mobilen oppe ved øret.

Søs Marie Serup, pressechef i Venstre.
Søren Pind tog i søndagsberlingeren hul på en af sommerens avisføljetoner: Intern ballade i Venstre. Med Anders Fogh i sit sædvanlige eksil i Sydfrankring får Søs Marie Serup – sammen med spindoktor, Michael Ulvemann – sandsynligvis brug for et nyt taletidskort.

Brian Nygård, pressechef for Team CSC
Touren er startet for alvor for Bjarne Riis’ presseskjold, som – jvf. andetsteds i denne blog – faktisk er inde i en god stime. Godt det samme, for Brian Nygård får ingen sommerferie i denne omgang efter “Bassogate”

Nicolai Due, kommende pressechef i TDC
Den tidligere TV2/Finans skærmdreng starter godt nok først i sit nye job til august. Men mon ikke der skal læses op på lektierne inden. I hvert fald har Dyremose og co. lagt på grillen til udfordringer fra dag et.

Poul Madsen, chefredaktør på 24Timer
Sammen med de andre chefer for de nye gratisaviser, får Poul Madsen travlt op til premieren på en endnu ukendt dato. Men Poul Madsen og co. på 24Timer får nok ekstra travlt, al den stund, at den livsvigtie distribution af 24Timer endnu ikke er på plads, mens konkurrenterne på Nyhedsavisen kan holde ferie i selskab med PostDanmark.

Stig Elling, direktør Star Tour
En outsider, for ret beset er Stig Elling jo ikke i K-branchen og så alligevel, for kender vi den garvede rejsekonge ret, så vil han denne sommer udnytte sin pressetæft til at komme af med historier om alt lige fra: Flere og flere danskere rejser til Bulgarien, til Færre bestiller rejsen over nettet.

David Montgomery, Mediemogul
Englænderen, der kom ind fra hjørne og sendte tillidsfolkene på BT og Århus Stiftstidende på toilettet. David Montgomery’s Mecom har netop købt Orkla Medie og dermed blandt andet de to nævnte aviser. Skal de vendes til en profitabel forretning bliver der ingen sommerferie til Richard Murdochs lærling.

Staben på Blogging PR
Redaktionen på Blogging PR er nogen fagnørder uden et liv, så vi holder ikke sommerferie, men vil i stedet blogge på livet løs. Det kan godt være det sker fra en pool et sted i Sydeuropa, men blogges, det skal der.

Forsæt selv listen i kommentarboksen, hvem tror du heller ikke får meget sommerferie i år…?

Reklamer

One thought on “Hvem får ikke sommerferie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s